Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

JE TO TU! Začína play off, o extravaganciu nebude núdza!

V nadstavbovej časti hokejovej extraligy sa môžeme naozaj tešiť na pestrý hokej. Hlavy hráčov sa totiž opäť zmenia na nepoznanie.
Peter Pucher s play off účesom

Takto sa na play off pripravil Peter Pucher. (Foto: TV Markíza)

Hokejisti si začínajú farbiť vlasy, vymýšľať špeciálne účesy, prestávajú používať žiletky či meniť spodnú bielizeň- to je neklamný znak toho, že sa začína play-off. No a rituály k nadstavbovej časti neodmysliteľne patria.

Niekedy nestačí len hokejové umenie, zápasy play-off sa často rozhodujú v hlavách hráčov. Asi preto dostávajú práve hlavy počas nadstavbovej časti najviac zabrať. Rituálne sa strihajú, holia, maľujú a niekedy ich zase hráči vedome ignorujú a nechávajú zarastať. Tohtoročné play-off sa začína, žarty a žiletky už idú bokom. Manželky a priateľky sa môžu sťažovať, môžu nadávať, ale to je tak všetko čo proti tomu môžu robiť.


Play off účes hokejistu Štefana Fabiána

Nenechal sa zahanbiť ani popradský obranca Fabián. (Foto: TV Markíza)

Proti lídrovi z Bratislavy nastúpi červené komando zo Zvolena, smrtiaci pohľad náčelníka Petra hovorí za všetko. Samozrejme niektoré rituály sú tajné a ostávajú v hráčskych kabínach.

No a rituálnym frajerom na záver je rozhodne popradský obranca Fabián. Už tradične nič nepodcenil a hlavu si nechal spraviť u odborníkov. 

S PLAY OFF PRÍDU AJ NOVÉ PUKY

S novou sériou pukov sa bude hrať play off hokejovej Slovnaft extraligy. Rozhodol o tom riadiaci orgán súťaže Pro-Hokej a všetkym klubom už rozposlal exkluzívnu edíciu pukov.
Každý klub dostal po 150 kusov nových pukov s obojstrannou potlačou s logom klubu a logom Pro–Hokeja. Používať sa budú v jednotlivých stretnutiach play off, ako aj v barážových stretnutiach.

Premiéru bude mať táto špeciálna séria už sobotu v prvých štvrťfinálových dueloch. Na domácom ľade si ich vyskúšajú hokejisti Slovana Bratislava v súboji s HKM Zvolen a HC'05 Banská Bystrica s HK K Cero Nitra. S novou sériou pukov sa bude hrať play off hokejovej Slovnaft extraligy. Rozhodol o tom riadiaci orgán súťaže Pro-Hokej a všetkym klubom už rozposlal exkluzívnu edíciu pukov.

Všetky kluby obdržali exkluzívnu edíciu pukov, s ktorými sa bude hrať play-off hokejovej Slovnaft extraligy 2009/2010.

Všetky kluby obdržali exkluzívnu edíciu pukov, s ktorými sa bude hrať play-off hokejovej Slovnaft extraligy 2009/2010. (Foto: SITA)

Každý klub dostal po 150 kusov nových pukov s obojstrannou potlačou s logom klubu a logom Pro–Hokeja. Používať sa budú v jednotlivých stretnutiach play off, ako aj v barážových stretnutiach.

Premiéru bude mať táto špeciálna séria už sobotu v prvých štvrťfinálových dueloch. Na domácom ľade si ich vyskúšajú hokejisti Slovana Bratislava v súboji s HKM Zvolen a HC'05 Banská Bystrica s HK K Cero Nitra.


News | stály odkaz

Komentáre

  1. :)
    nastastie, nie som manzelka hokejistu, neviem si predstavit spodnu bielizen, ktoru si hrac nebude menit... Trencin nie je v Play off, pre mna liga skoncila...
    publikované: 13.03.2010 13:23:24 | autor: hanka (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014