Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Maddie zomrela pri nehode, jej rodičia fingovali únos

No neviem!
Maddie

(Foto: The Sun)

Prípad zmiznutia Madeleine McCann nie je stále u konca. Podľa portugalskej polície si únos vymysleli jej rodičia a dievčatko zomrelo v hotelovom apartmáne pri nehode, uviedol denník Daily Mail.


Prípad, ktorý sa stal pred tromi rokmi, dodnes nevyriešili. Polícia však teraz prišla s vyhlásením, že telo dievčaťa skryli jej rodičia. Dôkazy však nemajú.

Detektív Goncalo Amaral prezradil, že únos je podvrh a dievča muselo zomrieť pri tragickom nešťastí. Manželia McCannovci obvinili Amarala z ohovárania. Detektív totiž napísal knihu, v ktorej ich označil za páchateľov, ktorí stoja za smrťou ich vlastného dieťaťa. Teraz prebieha v Portugalsku súd.


Manželia McCannovci

Manželia McCannovci (Foto: Daily Mail)

"Všetci veríme, že Maddie je mŕtva. Je to konečný výsledok vyšetrovania profesionálov z Portugalska a z Británie. Jej rodičia ju nezabili, ale ukryli jej telo," prezradil Almeida. Ten sa spolieha na dôkazy, ktoré majú z času zmiznutia malej Maddie. V apartmáne sa našla rovnaká krv ako v aute manželov. Policajné psy tiež zaňuchali pach dievčatka na oblečení jej rodičov, ale nie v apartmáne, odkiaľ Maddie zmizla, ale v novom prenajatom byte po jej zmiznutí.

McCannovci žiadajú 1,2 milióna eur ako odškodné za urážku.

MATKE SA SNÍVALO, ŽE MADDIE JE MŔTVA

Niekoľko týždňov po zmiznutí Maddie zavolala jej matka na portugalskú políciu. Oznámila im, že mala živý sen a snívalo sa jej, že jej dcéra zomrela. Bola veľmi rozrušená a povedala im, že Maddie leží na kopci nad plážou Praia da Luz. Žiadala ich, aby to tam ihneď išli prezrieť, uviedol denník The Sun.

 

Goncalo Amaral napísal knihu o McCannovcoch

Goncalo Amaral napísal knihu o McCannovcoch (Foto: Daily Mail)

Telefonát vyvolal podozrenie, pretože polícia už prípad vyšetrovala ako únos. Túto informáciu v utorok poskytol súdu vyšetrovateľ Ricardo Paiva. Prezradil tiež, že aj vďaka tomuto zvláštnemu telefonátu zostali McCannovci stále podozrivými. Tento incident spomína a vysvetľuje vo svojej knihe "Pravda o Klamstve" Goncalo Amaral.

Maddie zmizla 3. mája 2007 z hotelovej izby, zatiaľ čo jej rodičia odišli na večeru. Po jej zmiznutí manželia McCannovci rozbehli veľkú kampaň na jej nájdenie.

 

 


Kauza | stály odkaz

Komentáre

  1. prvá vec:
    ako môžu nejakí rodičia nechať malé dievčatko v hotelovej izbe, v cudzom prostredí, samé!!!! Pokojne si odišli na večeru, čo je asi hodina samoty pre malé dievčatko v neznámom prostredí!!!!...veď je to nemysliteľné!!!!
    publikované: 14.01.2010 20:49:50 | autor: matahari (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014