Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Nefajčite!!!

Hoci fajčenie patrí medzi rizikové faktory diabetu 2. typu, vedci zistili, že skoncovanie s týmto zlozvykom zvyšuje riziko ochorenia v krátkom čase. Štúdia amerických výskumníkov dokázala, že u ľudí, ktorí prestali fajčiť, bolo v prvých šiestich rokoch bez cigariet o 70 percent vyššie riziko vyvinutia choroby než u tých, ktorí nikdy nefajčili. Dôvodom je pravdepodobne výrazný nárast telesnej hmotnosti ľudí, ktorí s fajčením prestali.(píše nemenovaný portál).

Môj názor.
Na tomto svete fajčí mnoho luďí.Prvýkrát vyskúšajú ako mladý a potom to už ide.Len že problém je ten ,že v tomto svete aj keby niekto chcel prestať tak to viac-meńej neide.Dôvod?Jednoduchý volá sa stres.V čase krízí nikto nerozmýšla o tom či keď prestane bude obézny,ale o tom že čo bude jesť zajtra a potom a potom.Je tu toťiž faktor ktorý má tiež meno a je to hospodárká kríza. Keby naši politici robili pre náš štát niečo čím by sa zvíšila životná úroven tak možno by viacej ľudí nefajčilo , lebo by nestresovali na tom že čo budú jesť a z čoho vyplatia hypotéku,účty atď....toto bol môj názor..

News | stály odkaz

Komentáre

  1. myslíš si,
    že ľudia fajčia preto, aby sa nebáli hospodárskej krízy, A prečo teda neprestali fajčiť v dobe najvyššej pohody a dostatku, ktorý bol v 70. a 80. rokoch 20. storočia? Aký stres pociťujú 15 ročné dievčatá, keď fajčia jednu cigaretu od druhej, aj na verejnom priestranstve?
    Jedno je isté: Fajčenie škodí zdraviu a ďaleko viac ženám.
    publikované: 08.01.2010 17:23:09 | autor: vasilisa26 (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. nemam radost,
    ked vidim fajcit mlade dievca,ci zenu na ulici...vyzera to velmi , nooo...promiskuitne..
    publikované: 08.01.2010 19:21:57 | autor: radost (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014