Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Aktivistky spestrili voľby na Ukrajine striptízom

Stúpenci Janukovyča údajne zabili člena volebného tímu Tymošenkovej.
Femen

(Foto: AP)

Ukrajinské voľby sú všelijaké, len nie pokojné. Objavili sa správy o politickej vražde v jednej z volebných miestností a nechýbal ani striptíz aktivistiek.

Polonahé ukrajinské feministky protestovali proti voľbám

(Foto: APTN)

Polonahé členky skupiny FEMEN vo voľebnej miestnosti Janukovyča

Prezidentské voľby na Ukrajine dnes spestrili členky fiminsitickej skupiny "FEMEN". Tie prišli do volebnej miestnosti, v ktorej volieva Viktor Janukovyč síce v kožuchoch, pod ktorým však nemali skoro nič - iba lepiace pásky na bradavkách. Päť mladých žien vzápätí začalo skandovať heslá "Dnes sa začína vojna" a "Stop znásilňovaniu Ukrajiny".

Polonahé ukrajinské feministky protestovali proti voľbám

(Foto: APTN)

Dievčatá, ktoré sa snažia upozorniť na rôzne problémy Ukrajiny, polícia vzápätí vytlačila z miestnosti. "Toto je demokracia?" rozčuľovala sa jedna z aktivistiek Alexandra Ševčenková.

Polonahé ukrajinské feministky protestovali proti voľbám

(Foto: APTN)

Stúpenci Janukovyča údajne zabili člena volebného tímu Tymošenkovej

Šéf prezidentskej kampane ukrajinskej premiérky Julie Tymošenkovej obvinil stúpencov jej súpera Viktora Janukovyča z toho, že v prvých hodinách dnešného druhého kola prezidentských volieb zabili člena jej volebného tímu.

Alexander Turčinov uviedol, že stúpenci opozičného lídra Viktora Janukovyča zabili pracovníka Tymošenkovej tímu, ktorý prišiel odovzdať hlas do volebnej miestnosti v Ivano-Frankovsku - jednej z bášt podpory Tymošenkovej na západe krajiny.

Polícia v meste smrť potvrdila, zatiaľ však nestanovila jej príčinu, informovala tlačová agentúra Associated Press (AP). Hovorca Janukovyča sa k obvineniu odmietol bezprostredne vyjadriť.


News | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014